Fesleğenli Fıstıklı Bal Kabağı Çorbası
KAÇ KİŞİLİK
3-4 Kişilik
HAZIRLAMA SÜRESİ
10 Dakika
PİŞİRME SÜRESİ
15 Dakika
Fesleğenli Fıstıklı Bal Kabağı Çorbası Malzemeleri
Malzemeler
- 1 soğan
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 500 g bal kabağı
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 2 litre et veya tavuk suyu (veya sade su)
- 200 gr. labne peyniri
- 1 çay kaşığı rendelenmiş muskat
- 1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber
- Deniz tuzu
Üzeri için
- 1-2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
- 1-2 dal fesleğen
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
Fesleğenli ve Dolmalık Fıstıklı Bal Kabağı Çorbası:
SUNNY Melodi El Blenderı ile kolayca yapabileceğiniz pratik ve tadı damağınızda kalacak bir tarifimiz var.